DINAR DIRHAM SSDI TELAH SAMPAI KE ISTANA SULTAN BANTILAN II

Posted by DZULASREE @ Asree Sug on Thursday, January 2, 2014 1 ulasan

SUBHANALLAH, DINAR DAN DIRHAM SSDI TELAH SAMPAI KE PANGKUAN PBMM SULTAN BANTILAN MUHAMMAD MUIZZUDDIN II di Jolo, Sulu Darul Islam.


Penulis buku BLACK BOOK: MAAS NUR MISUARI, saudara Neldy Jolo berbaju hitam sedang memegang Dinar Emas Sulu disamping Menteri Luar SSDI merangkap Penasihat Eksekutif PBMM Sultan Bantilan II iaitu Datu Habib Zakaria Abdullah yang sedang memegang Dirham Perak Sulu.


ISTANA sejak seminggu lalu diserbu oleh Tausug yang mahu melihat sendiri matawang Perak dan Emas SULU itu buat pertama kalinya. Sejak Dinar Dirham Sulu sampai ke Istana SSDI bulan lalu, pendaftaran Surat Kelahiran SSDI dan KAD PENGENALAN SSDI sangat menggalakkan. Tidak kurang 100 ke 300 orang yang mendaftar setiap hari. 

Tahniah SSDI, tahniah Tausug yang telah sedar... tahniah Shaykh Umar Ibrahim Vadillo dan team World Islamic Mint yang usahakan menempa Dinar Dirham Sulu ini. Tahniah Datu Habib Rizieq Shihab Mufti Besar SSDI yang mendokong penuh Dinar Dirham Sulu ini. Tahniah kepada Alfadhil Ustaz Hj Abdul Halim Abas Al-Marbooqi yang tidak putus-putus bagi saranan dan nasihat kerohanian kepada Sultan dan SSDI.

Para Dato-Dato dan Datin yang dihormati para pemimpin pertubuhan dan persatuan, Yayasan, terutama GPM, ABIM, FGN, dan yang YAYASAN SOFA dipimpin oleh guru kami Shaikh Muhammad Fuad Kamaluddin Al-Maliki.

Terima kasih kepada Tuanku Muhammad waris Kesultanan Aceh yang banyak mendokong, terima kasih Dato Mohd Ramalan Yunus pemimpin WICC serta sahabat beliau yang tak putus-putus mendoakan kejayaan SSDI (Semoga Kerajaan MERONG MAHAWANGSA cepat muncul), terima kasih Datu' Tgk Mhmd Shahir dan saudara Anisurahman yang bagi banyak bantuan nasihat dorongan dan kontak, terima kasih kepada sahabat SSDI yang paling akrab Pak Habib Hussein Al-Attas yang dengan kemudahan Wadi Husseinnya di JANDA BAIK menyebabkan talian silaturrahim dikalangan pejuang Kesultanan Nusantara dapat berhubung.

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA yang terlibat dan yang mendoakan...

Asree Sug II
Tukang Kebun Istana SSDI
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Post a Comment